Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

 • BUILDING MY STATE OF WELLBEING WEEKEND WAS EEN SUCCES! - 30-12-2019

  Elke dag horen en lezen wij, over stress, bore-, burn- en brown-out. Waar gaat het nu eigenlijk echt allemaal over en waar heeft de mens nu nood aan. Wat is welbevinden en kunnen we het managen? Absoluut, hoe pakken we dat eigenlijk aan?

  In een no-nonsens uniek weekend, boden wij u frisse en nieuwe inzichten aan rond de wetenschap van well-being. Door tal van workshops beleefden de deelnemers wellbeing aan de lijve en ontdekten zij die terreinen die jouw state of wellbeing kunnen bepalen. Met de nodige tools kunnen zij thuis verder aan de slag of kijk je uit naar een vervolgweekend. Tijdens hun verblijf namen wij hen mee op wellbeing- ontdekkingsreis, een bewustwording van eigen welbevinden en meer. Dit weekend vergde geen voorkennis, het is een introductie!

  Als trendsetters in wellness en well-being, zijn we samen reeds 20 jaar nationaal of internationaal actief: professioneel, academisch, zorgsector en  bedrijfsgerelateerd. Door de verworven inzichten en reeds gerealiseerde projecten, willen we graag onze kennis en ervaring delen bij het uittekenen van welbevindentrajecten. Met overgave en passie werken we voor jou een Experience WE uit op een unieke locatie waar ruimte is voor beleving, actieve workshops en stiltebeleving. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring als kinesitherapeut en gastheer in gastvrijheid en hospitality.

  VIER WELL-BEING WEEKENDS PER JAAR

  Je kan deelnemen op basis van single of double bezetting per kamer.

  Early bird inschrijving voor twee overnachtingen met healthy experiences, incl. water, thee, infusies en de professionele begeleiding (excl. btw)

  Dubbele kamer: € 375 euro per persoon Single kamer: € 450 euro per persoon (excl. btw)

  Dertig kalenderdagen voor het event € 425 (dubbel) of € 500 (single) (excl. btw) Het aantal deelnemers is beperkt.

  Alle documenten gebruikt tijdens weekend krijg je ter beschikking na deelname U brengt comfortabele kledij mee, badpak, badhanddoek, handdoek en slippers. reservations@rnbreakfast.be

   

  WANNEER

  Het volgende weekend in de lente, wordt binnenkort bekend gemaakt. Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op. Verwelkoming 17.30 Einde zondag: 16 uur

   

  WAAR

  www.rnbreakfast.be

  Stationsdreef 151

  B-8800 Roeselare

lees onze algemene voorwaarden