Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

 • COVID19: R&breakfast sluit van 20 maart tot en met 11 mei 2020 - 13-03-2020

  Beste Gasten,


  Vanaf middernacht 20 maart 2020 zal R&breakfast gesloten zijn tot en met 11 mei 2020 (en indien nodig langer). De Nationale Veiligheidsraad, de Vlaamse Regering, de Provinciegouverneur en Lokaal Bestuur Roeselare hebben in de voorbije uren zeer duidelijke richtlijnen en ingrijpende maatregelen genomen in gans het land en dus in onze stad Roeselare ook. Logies worden verplicht om te sluiten.

   

  R&breakfast geeft in overleg met haar jarenlange trouwe klanten en ook nieuwe klanten contact genomen in de voorbije weken, dagen en vooral uren. Gezien het hoogdringend karakter en de diepgeaarde verantwoorde overheidsmaatregelen met zeer ingrijpende economische, financiële en sociale gevolgen op velerlei vlakken, nl. resto, café, evenementen, toeristische en andere recreaties en zoveel meer die ook moeten sluiten in Roeselare en omstreken, zijn ook wij nu genoodzaakt om op ALLE annulaties van onze gasten in de komende weken, in te gaan en daarenboven worden wij van overheidswege verplicht om te sluiten. R&breakfast stelt in de eerste plaats gezondheid, het welbevinden en hygiëne voorop van onze gasten. 

  We weten dat iedereen begrip opbrengt voor deze bijzonder zware en moeilijke beslissing en omstandigheid. Onze gedachten gaan nu ook naar de zorgverleners en de vele mantelzorgers in Vlaanderen, België en Europa. 

  Het lijkt mij, dat de overheid rekening zal moeten houden met de verregaande impact van deze ingrijpende crisis in logiessector, de volledige Horeca, inclusief de volledige logiessector in dit land (b&b's, vakantiewoningen, gastenkamers, enz ...) , en ook voor deze sector steunmaatregelen zullen moeten voorzien wordenAls voorzitter van de Sectorcommissie Logeren zal ik dit standpunt bepleiten.

  Wij voelen ons gesterkt door het opgebouwd vertrouwen in onze gastvrijheid in de voorbije tien jaren. R&breakfast had net deze week hard gewerkt aan inrichting, herstelling en renovatie om aan het volgende seizoen te beginnen. 

  Ten slotte, met de nodige passie en gedrevenheid zullen wij het terrein van gastvrijheid in R&breakfast opnieuw en nog beter herwinnen in de nabije toekomst, voor Roeselare, de Leiestreek en West-Vlaanderen.

  Aan alle collega's, logiesuitbaters maar ook aan u, jij, jou, hen, haar, hun, hem en ons veel sterkte gewenst! Samen sterker.

  Uw gastheer, Lex Corijn

  R&breakfast

   

   

lees onze algemene voorwaarden