Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

 • Steeds meer overnachtingen in de Leiestreek! - 21-09-2016

  Steeds meer mensen bezoeken de Leiestreek en dus ook onze stad Roeselare. R&breakfast ervaart eveneens, elk jaar inderdaad ook een stijging in de zaken- en toeristische aantallen. Onlangs bracht de Federale Overheidsdienst Economie, de cijfers in beeld voor het jaar 2015, van het aantal toeristen en overnachtingen die werden geboekt. 

  Westtoer / Toerisme Leiestreek publiceert zeer binnenkort nog meer gegevens over de Leiestreek in het trendrapport over onze regio.

  Het voorbije jaar bleven voor het eerst meer dan 250.000 toeristen overnachten in de Leiestreek. Samen genereerden ze 502.000 overnachtingen. Meer en meer toeristen zien de Leiestreek als een bijzondere bestemming voor een kort verblijf in eigen land. Ook het zakentoerisme is in vergelijking met andere jaren opnieuw gegroeid.

  R&breakfast blijft de nodige inspanningen doen om de Leiestreek, de stad Roeselare en de wijk Barnum te promoten als een authentieke bestemming en een unieke beleving. Ook als greeter van de Leiestreek, hebben wij tot op heden het gemiddelde aangehouden van twee greets per maand in de Stad Roeselare.

  De belangrijkste troeven daarbij zijn het recent vernieuwde fietsnetwerk Leiestreek en bij uitbreiding onze provincie, de schilderachtige Leie en waterwegen, gastronomie in de vele lekkere adresjes en leuke terrasjes, vernieuwde musea en … voor onze stad is ook het unieke “roeselen” nog steeds de motivatie van de toerist, fietser, recreant of dagjesshopper. 

  Verleden jaar, kregen wij als uitbater de driejaarlijkse prijs van Beste Toeristische Ondernemer van de Leiestreek, wij zijn dan ook zeer verheugd dat steeds meer mensen onze streek aan doen en zo ook onze stad nog prominenter op de kaart wordt gezet.

  Overnachten in R&breakfast, een verhaal van gastvrijheid en een beleving in welbevinden, in het centrum van Roeselare!

   

   

lees onze algemene voorwaarden