Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

 • Proficiat aan het Belgisch KvW team! - 05-08-2017


  Foto Lex mail 2.jpg

  Wie R&breakfast kent, weet dat wij sedert 2012 - loyaal en in bescheiden mate – mee hebben geschreven aan een nationaal en internationaal Beachvolley verhaal, dat nu twee jaar geleden zich ontpopte tot een internationale professionele doorbraak. Dries Koekelkoren en Tom van Walle, beiden meermaals titelhouder van het Belgisch Kampioenschap Beachvolley beslisten toen om internationaal door te breken en zich professioneel geheel en volledig toe te leggen op deze sport. In de voorbije twee jaren, speelden zij een indrukwekkend parcours en blijven ze klimmen binnen de internationale rankings en de wereldtop.

  R&breakfast heeft van in den beginne steeds geloofd in het uitzonderlijk talent en doorzettingsvermogen van dit team. Wij volgen hen nog altijd van zeer nabij of van op afstand via video! Wie meer wil weten surft naar www.koekelkorenvanwalle.com

  Dries Koekelkoren en Tom van Walle zijn net terug van de Wereldkampioen-schappen in Wenen waar ze nu met hun negende plaats – u leest het goed – tot de top tien behoren!  Binnen enkele dagen, nemen zij opnieuw deel aan het Belgische kampioenschap in Knokke.

  Tussen de internationale wedstrijd in Wenen en het Nationaal Kampioenschap in Knokke volgende week, viert R&breakfast zijn 8ste verjaardag op 8 augustus en ... zoals elk jaar met deze tijd wensen wij Dries en Tom te feliciteren met het afgelegde traject en wensen hen beide het allerbeste toe, in hun sportieve ambities. In rustige vastberadenheid, op naar ... Tokio 2020!

lees onze algemene voorwaarden