Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

  • Op 8 augustus 2017 vieren we onze 8ste verjaardag! - 08-08-2017

    Vooreerst danken wij al onze gasten en bedrijven voor de vele sympathieke reacties en reviews. Na 2922 dagen en vele gasten uit zes continenten, uit méér dan 94 landen, draait R&breakfast nog steeds op volle toeren. De voorbije jaren, heeft R&breakfast als guesthouse in het centrum van Roeselare, gewerkt aan een duidelijk profiel, door talrijke gasten en bezoekers te mogen verwelkomen. Wij bieden hen steeds een eigen, persoonlijke en kwaliteitsvolle service aan, voor een democratische prijs!

    Wie R&breakfast van dichtbij volgde over de voorbije jaren heen, weet dat wij een kleine acht jaar geleden het bescheiden verhaal van een nieuwe b&b introduceerden. Zes jaar geleden brachten wij het vergeten verhaal over onze wijk Barnum voor het eerst in beeld. Twee jaar geleden boden wij een verhaal in de diepte aan, rond welbevinden, rust, wellness, ontspanning, rond … wellbeing!

    Voor R&breakfast is innovatie belangrijk, dus in de loop van dit jaar volgen nog een paar nieuwsjes, wij raden u aan onze www.rnbreakfast.be in het oog te houden!

    R&breakfast, een sfeervolle bed&breakfast met een eigen verhaal in het centrum van Roeselare.

lees onze algemene voorwaarden