Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

  • R&breakfast is vandaag 3000 dagen open! - 28-10-2017

    Het verhaal van het guesthouse R&breakfast begon in de zomer van 2009. R&breakfast wenst in de eerste plaats al haar gasten te bedanken voor het vertrouwen in het huis en haar uitbater. De voorbije jaren telden wij vele gasten uit onze buurlanden: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland, maar in totaal zijn we heel fier dat wij reeds 93 nationaliteiten mochten verwelkomen uit zes verschillende continenten.

    R&breakfast is een guesthouse rond drie verhalen: De beleving van een city b&b in Roeselare, een keitoffe stad in het hart van West-Vlaanderen. Het verhaal van een b&b in een wijk met een ongelofelijke circus-story. Het verhaal van een b&b die inzet op de vier pijlers van welbevinden gekoppeld aan gastvrijheid.

    R&breakfast blijft innovaties en trends in hospitality, beleving en gastvrijheid volgen maar bezoekt ook elk jaar een vijftal steden en regio’s  in Europa.

    Binnen onze visie en misie focusten wij dit jaar – iets intensiever en breder - vooral op Zuid-Europa en brachten een bezoek aan Valencia, Cadiz, Bilbao, Bordeaux, La Corunia, Santiago di Compostella, Lissabon, Vaticaanstad, Malaga, Barcelona, Maspalomas en Rome, verder bezoeken we nog Den Haag, Leiden, Amsterdam, Wiesbaden en Parijs. Telkenmale shortstays met een duidelijk programma om nieuwe bescheiden inzichten gastvrijheid, hospitality, wellbeing en spa te ervaren of/en te verwerven.

lees onze algemene voorwaarden