Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

  • R&breakfast neemt deel aan Villa Roslar en presenteert Zeal Ensemble - 28-04-2018


    unnamed.jpg

    31 gasten genoten op 27 april 2018 van een schitterend huiskamerorkest bij R&breakfast en zijn gastheer Lex Corijn met het ZEAL Ensemble.

    ZEAL staat voor de muzikale bevlogenheid van een jong, fris ensemble. Ze verrassen met de samenklank van warme cellostreken, zachte pianokleuren en een betoverende stem. Met 'L'heure exquise' verkent het ZEAL ensemble het veelzijdige Franse repertoire, van Fauré tot Satie, van Massenet tot Piaf. 'L'heure exquise' vertelt over hoe we in deze wereld de 'tijd' beleven. Hoe de tijd blijft stilstaan of als een wervelwind aan ons voorbij gaat. Ontroering, humor, nostalgie en passie wisselen elkaar af in woord en klank. De la musique avant toute chose! Hartverwarmende muziek!

    Stad Roeselare zet in op huiskamerconcerten – Villa Roslar- met voor elk wat wils. Deze concerten vinden plaats bij Roeselarenaars thuis of in een gelijkaardig intiem decor. Zo geven we muzikanten een plaats waar ze hun talent kunnen tonen en zetten we inwoners aan om hun woning eens open te stellen als podiumplek voor muziekbeleving.

lees onze algemene voorwaarden