Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

 • Onze BOOKING Guest Review 2019 Score: 9,2/10 - 12-01-2019


  fullsizeoutput_29b.jpeg

  R&breakfast begrijpt dat gasten méér zoeken dan alleen een slaapplek. Ze willen oa. een onvergetelijke ervaring beleven. In 2015 ontvingen wij nog de driejaarlijkse prijs van de Provincie West-Vlaanderen als Beste Toeristische Ondernemer 2015-2018.

  R&breakfast brengt een authentiek verhaal in een oud herenhuis, dat bijna 100 jaar oud is, en dat gemoderniseerd werd met alle hedendaags comfort. We proberen voor onze gasten vooral meerwaarde te creëren op vlak van hospitality, wellbeing, mentaal 'ontzorgen' en een gastvrije dienstverlening.

  Voor het zesde jaar op een rij reikt Booking.com haar Guest Review Awards uit om die partners te erkennen die juist de details goed voor elkaar hebben. De gastervaring vormt het hart van alles in wat R&breakfast doet. Met deze awards wil Booking.com ons een kans geven om onze prestaties aan de wereld te tonen.

  R&breakfast behaalde de voorbije drie jaar een 9,2 op 10 score, en daar zijn we in alle bescheidenheid, echt heel fier op. Wij danken dan ook onze gasten hier voor!

   

lees onze algemene voorwaarden