Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

 • R&breakfast viert dit weekend zijn 11de verjaardag! - 08-08-2020


  0_1.jpeg

  Elf jaar geleden startte R&breakfast in Roeselare! We zijn begonnen aan ons tweede decennium van gastvrijheid. Zoals elke zelfstandige onderneming, hebben we een boeiende reis gemaakt over bruggen, dalen, bergen, kloven, rivieren, dieptes, holtes, hoogtes, pieken, tunnels, realisaties en dromen. Onze reis, is onze eigen bestemming.

  Het verhaal van het guesthouse R&breakfast begon in de zomer van 2009. R&breakfast wenst in de eerste plaats al haar gasten te bedanken voor het vertrouwen in het huis en haar uitbater. De voorbije 10 jaren telden wij vele gasten uit België en onze buurlanden: Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk, maar in totaal zijn we heel fier dat wij reeds 102 nationaliteiten mochten verwelkomen uit zes verschillende continenten.
  R&breakfast is een guesthouse rond drie verhalen: De beleving van een city b&b in Roeselare, een keitoffe stad in het hart van West-Vlaanderen. Het verhaal van een b&b in een wijk met een ongelofelijke circus-story. Het verhaal van een b&b die inzet op de vier pijlers rond de wetenschap van welbevinden gekoppeld aan gastvrijheid. R&breakfast blijft steevast innovaties en trends in hospitality, beleving en gastvrijheid volgen.

  Na drie maanden verplichte sluiting omwille van de zeer ernstige gezondheidscrisis in ons land, is R&breakfast opnieuw volledig operationeel sedert 15 juni, en volgen wij alle veiligheidvoorschriften zéér strikt op. Op het proscenium van gastvrijheid staat veiligheid nu volledig centraal. Tenslotte is de campagne van onze stad waar wij zo graag wonen Oltegoare RSL 2020. Samen Sterker! Ik wil ook de Stad Roeselare en haar diensten bedanken.

  Wij brengen ons beide ouders, Raf en Mietje, ook vandaag opnieuw in herinnering die ons in de voorbije 10 jaren en in dit leven altijd steunden, en deel uitmaakten van ons b&b verhaal. Ik ben hen heel erg dankbaar, voor het leven en het verhaal dat ik men hen kon schrijven. Samen met de gasten missen wij hen heel erg hard.

  Iracundus et impellentur is de huisspreuk. Bluven voortdoene, Bluven bewegen! Het ontbijt van de gasten telt een glaasje bubbels dit weekend! En de vlag, die wappert zoals elk jaar!

lees onze algemene voorwaarden