Home / Nieuws / R&breakfast stelt haar deuren open voor het publiek tijdens kerstperiode

R&breakfast stelt haar deuren open voor het publiek tijdens kerstperiode

HLN titelt: ”Meest sfeervolle B&B van het land staat in Roeselare, met 16 kerstbomen en meer dan 10.000 decoraties: “Boodschap van hoop en licht in moeilijke tijden”.

Wie maar niet genoeg krijgt van de warme kerstsfeer, moet dezer dagen in Roeselare zijn. Gastheer Lex Corijn heeft zijn B&B omgetoverd tot een feeëriek kerstpaleis met zestien kerstbomen, goed voor meer dan 10.000 kerstballen. Nog tot eind januari stelt Lex de kersthal van zijn B&B open voor het publiek. “Maar wat je nu al ziet, is nog niet af. Ik ben aanhanger van de Finse traditie, waar de kerstboom pas luttele dagen voor kerst wordt opgetuigd”, knipoogt Lex.

Voor het eerst in 14 jaren stelt R&breakfast zich tijdens de kerstperiode open voor het publiek, u kan namelijk de kerstbeleving komen bezoeken met 16 kerstbomen en duizenden kerstdecoraties en iets met ... beren. Het thema dit jaar is "Hoop, Licht en Harmonie”. U vindt alle info op deze www.ptbarn.be . Reservatie verplicht! Plaatsen zijn beperkt. Enkel geldig mits tijdslot. Toegang is vrij, doch wij vragen u beleefd om geheel vrijblijvend een bescheiden donatie te doen voor een goed doel (in de zorgsector).