Home / Activities / Events, Art and Culture

Events, Art and Culture

Kunstuur

Vanaf 21 Maart 2023

Unieke topwerken van Belgische kunstenaars uit de periode 1850-1950 op een unieke manier gebracht. Bekende Vlamingen vertellen wat hun band is met de kunstenaar of met het schilderij. In de Sint-Amandskerk, Deconinckplein 5. Boek uw bezoek aan Kunstuur Roeselare samen met een overnachting in R&breakfast met een topdeal nu! R&breakfast ligt op 500 meter van de kerk.

CC De Spil

op 5 min met de auto

Het Cultureel Centrum De Spil, is een vaste waarde in Roeselare, met opnieuw een topprogrammatie in 2023-24. Op vertoon van één ticket van De Spil, kan u een overnachting boeken in R&breakfast met een korting van 10 euro.  

 U kan eveneens boeken bij CC De Spil en een kortingsbon verkrijgen voor een overnachting in R&breakfast

Ter Posterie

Klaas Rommelaere Expo

In de Ooststraat, kan u tot 4 juni werkelijk een zeer mooie tentoonstelling zien, van een bijzondere Roeselarenaar, die het grote modeontwerpen inruilde voor naald en borduurwerk. De tentoonstelling heet Memorie, en u zal ze blijven herinneren ... als u ' t mij vraagt. 14.00-18.00 van woensdag tot zondag.

Brouwerij Rodenbach

Ons rode Bier

De familie Rodenbach kent vele verhaallijnen, maar het bierverhaal is geen onbekende. Gebrouwen in #RSL. Koppel de bierwandeling in Roeselare en/of  bezoek aan de Brouwerij Rodenbach, met een verblijf  in R&breakfast!

Koers

Het museum van de Wielersport

In een prachtig gebouw, schuilt niet alleen dit belevingscenter rond de Koers, maar huis ook de Dienst Toerisme.

Trax 

Is een creatieve ontmoetingsruimte

op 500 meter van R&breakfast