Home / Activiteiten / Events, Kunst en Cultuur

Events, Kunst en Cultuur

Kunstuur

Vanaf 21 Maart 2023

Unieke topwerken van Belgische kunstenaars uit de periode 1850-1950 op een unieke manier gebracht. Bekende Vlamingen vertellen wat hun band is met de kunstenaar of met het schilderij. In de Sint-Amandskerk, Deconinckplein 5. Boek uw bezoek aan Kunstuur Roeselare samen met een overnachting in R&breakfast met een topdeal nu! R&breakfast ligt op 500 meter van de kerk.

CC De Spil

op 5 min met de auto

Het Cultureel Centrum De Spil, is een vaste waarde in Roeselare, met opnieuw een topprogrammatie min 2023. Op vertoon van één ticket van De Spil, kan u een overnachting boeken in R&breakfast met een korting van 12%

Ter Posterie

Klaas Rommelaere Expo

In de Ooststraat, kan u tot 4 juni werkelijk een zeer mooie tentoonstelling zien, van een bijzondere Roeselarenaar, die het grote modeontwerpen inruilde voor naald en borduurwerk. De tentoonstelling heet Memorie, en u zal ze blijven herinneren ... als u ' t mij vraagt. 14.00-18.00 van woensdag tot zondag.

Brouwerij Rodenbach

Ons rode Bier

De familie Rodenbach kent vele verhaallijnen, maar het bierverhaal is geen onbekende. Gebrouwen in #RSL. Koppel de bierwandeling in Roeselare en/of  bezoek aan de Brouwerij Rodenbach, met een verblijf  in R&breakfast!

Koers

Het museum van de Wielersport

In een prachtig gebouw, schuilt niet alleen dit belevingscenter rond de Koers, maar huis ook de Dienst Toerisme.

Trax Roeselare 

Is een creatieve ontmoetingsruimte

U gaat naar een event in Trax? U wil ook een overnachting boeken? Op 500 meter ligt R&breakfast