Home / Activiteiten / Fietsen

Fietsen

Roeselare wielerstad!

In Roeselare leeft de koers en het recreatief fietsen! Maak je keuze uit één van de vele fietstochten in West-Vlaanderen, breng een bezoek aan KOERS (het Museum van de Wielersport), moedig de renners aan tijdens Dwars door Vlaanderen, tijdens het Na-Tourcriterium (juli 2023) of neem deel aan Zomerzoektocht van Davidfonds 2023 of West-Vlaanderens Mooiste, de grootste fietstweedaagse van onze kustprovincie.

Fietsvriendelijke B&B

Als fietsvriendelijke B&B heeft R&breakfast een grote fietsgarage gratis ter beschikking om je fietsen veilig te stallen. 

Bekijk zeker ook eens ons wandel- en fietsarrangement.


Zomerzoektocht Davidfonds komt naar Roeselare 2023

van 21 juni tot 21 september 2023


Jawel, het fietsvriendelijk logies R&breakfast doet weer mee!! Meer informatie volgt op 31 maart  2023, maar U kan nu al boeken.

Natourcriterium

dinsdag 25 juli 2023

Wie volgt Yves Lampaert op als winnaar van de 13de Dovy Natourcriterium. U wil er vroeg bij zijn aan de start van dit event, met grote tourvedettes 2023,  dan kan uw wielerkoers-beleving koppelen aan een verblijf in R&breakfast en ontvang 12 procent reductie op uw overnachting met ontbijt. Enkel geldig op 28 en 29 maart 2023

Davidsfonds Zomerzoektocht 2023

van 21 juni tot 21 september 2023

U komt toch ook dit jaar naar Roeselare en Zonnebeke,, voor de grootste en meest populaire zomerzoektocht van ons land. U kan een zoektocht pakket aankomen bij de start in toeristisch onthaal of bij het Davidsfonds. 

R&breakfast biedt ook een topdeal aan! Wees er heel snel bij!

West-Vlaanderens Mooiste Editie 2023

19 & 20 augustus  2023

Fiets vanuit Expo Roeselare, dwars doorheen het prachtige West-Vlaanderen: ontdek verborgen parels. Proef van de gastronomie en maak kennis met onze natuur!

Huur een Fiets nu

bij Eco-Velo

Eco-Velo ligt op 500m van R&breakfast

Eco-velo houdt zich actief bezig met alle aspecten van mobiliteit, waarbij de fiets als vervoersmiddel een sleutelrol speelt. Je kan bij ons terecht met alle vragen in verband met mobiliteit, zowel voor woon-werkverkeer als toeristische verplaatsingen