Home / Arrangementen

Arrangementen

Speciale formules voor een ontspannen verblijf

R&breakfast biedt verschillende arrangementen aan om je verblijf in onze B&B in Roeselare extra speciaal te maken. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje met je geliefde of gewoon even wilt ontspannen, wij hebben voor elk wat wils. 

Onze arrangementen zijn samengesteld om jouw verblijf bij R&breakfast zo comfortabel mogelijk te maken. Elk arrangement is inclusief overnachting(en) in een van onze comfortabele kamers en een uitgebreid ontbijt. Daarnaast bieden we ook extra’s aan, afhankelijk van het gekozen arrangement.

Bekijk onze lente- en zomerarrangementen 2023

Wellness Retreat

Wellness Retreat

Met ons wellness arrangement kom je helemaal tot rust en herwin je jouw energie. Inclusief 2 of 1 overnachting(en) met ontbijt, fles cava, massage en gebruik van sauna.

Lees meer
Relaxerende Massages

Relaxerende Massages

Elke laatste weekend van de maand (van vrijdag tot zaterdag) kan je relaxerende massages boeken op professionele basis (zonder overnachting)

Lees meer

R&Christmas Retreat 2023

Onze kerstmis is traditioneel een buitencategorie. Elk jaar halen wij de pers. Wie van kerst en de sfeer houdt raden wij zeker ons kerstarrangement aan.

Lees meer

Music&Retreat 2024

John Miles zong Music was my first love. De geschiedenis van R&breakfast ademt eigenlijk generaties lang muziek. En dus organiseren wij een music-retreat.

Lees meer