Home / Arrangementen

Arrangementen

Speciale formules voor een ontspannen verblijf

R&breakfast biedt verschillende arrangementen aan om je verblijf in onze B&B in Roeselare extra speciaal te maken. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje met je geliefde of gewoon even wilt ontspannen, wij hebben voor elk wat wils. 

Onze arrangementen zijn samengesteld om jouw verblijf bij R&breakfast zo comfortabel mogelijk te maken. Elk arrangement is inclusief overnachting(en) in een van onze comfortabele kamers en een uitgebreid ontbijt. Daarnaast bieden we ook extra’s aan, afhankelijk van het gekozen arrangement.

Bekijk onze lente- en zomerarrangementen 2024 & 2025

Wandel & Fiets Retreat

Wandel & Fiets Retreat

Ontdek de omgeving van Roeselare te voet of met de fiets dankzij ons wandel- & fietsarrangement. Inclusief routes, mogelijks een extra picknick ....

Lees meer
U plant een bezoek aan De Spil

U plant een bezoek aan De Spil

De Spil werkt samen met R&breakfast. U wenst een concert, theatervoorstelling, lezing te koppelen aan een overnachting. Dan verkrijgt u een korting!

Lees meer
De Oestereetster vertelt

De Oestereetster vertelt

In 2024 is het 75 jaar geleden dat James Ensor overleed (1860-1949). Ook R&breakfast eert deze Belgische grootmeester van de schilderkunst. Met een bijzonder weekendje weg, met een monoloog, bubbels en … oesters

Lees meer
Kleur, Rust en Stilte Arrangement

Kleur, Rust en Stilte Arrangement

Dit is wel degelijk een uniek Leiestreek Kunst arrangement anno 2024. U kan Creatief Schilderen en Verpozen in een urban city b&b in het Hart van West-Vlaanderen. Boek nu!

Lees meer