Home / Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

In het hart van Roeselare

R&Breakfast is gelegen in het hart van de stad Roeselare, wat betekent dat we heel makkelijk bereikbaar zijn met verschillende vervoersmiddelen. Voor wie met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. Het treinstation van Roeselare ligt op slechts enkele minuten wandelen van onze locatie. Wie met de fiets reist, kan die veilig stallen in onze afgesloten fietsenstalling. Kortom, ongeacht welk vervoersmiddel je kiest, R&Breakfast is makkelijk te bereiken en een ideale uitvalsbasis voor wie de stad en de omgeving wil verkennen.

Auto

R&Breakfast is makkelijk te bereiken met de wagen. Maak gebruik van de gratis parkeerplaatsen in de straat of in de buurt. In de buurt van het station staan er 3 richtingaanwijzers 'R&breakfast'.

Fietsen

Neem de fiets! Op vraag voorzien wij in fietsen, elektrische fietsen of tandems die bij ons afgeleverd worden in samenwerking met Eco-velo (gelegen in het treinstation). R&breakfast is een fietsvriendelijke B&B en beschikt over een gratis, veilige, afgesloten fietsstalling. Fietsbatterij opladen 0,25 cent.

Taxi

Word je liever gebracht? Gastheer Lex reserveert graag een taxi of transportdienst volgens jouw timing. Als B&B werken we nauw samen met betrouwbare taxibedrijven en VIP-carservice.

Trein

R&breakfast bevindt zich op 475 meter van het Roeselaarse treinstation. Op een paar minuten wandelen dus.