Home / Bedrijven

Bedrijven

Ontdek onze opties voor zakenmensen

Reist u voor zaken? Voor één nacht, meerdere nachten of een lange periode? Dan geniet u in onze B&B van voordelige tarieven. Want ook op zakenreis of tijdens een professioneel bezoek wilt u genieten van een huiselijk gevoel en een warm persoonlijk contact.

Of het nu voor een korte trip of lange periode is: bij R&breakfast is een overnachting meer dan zomaar een kamer met ontbijt. Met flexibele oplossingen op maat voor zakenmensen biedt onze bed and breakfast verschillende mogelijkheden en diensten aan. Reserveer snel uw verblijf.

Bereikbaarheid

Auto

R&breakfast is makkelijk te bereiken met de wagen. Er zijn bovendien gratis parkeerplaatsen op straat in de buurt.

Taxi  

Wordt u liever gebracht? Gastheer Lex reserveert graag een taxi of transportdienst volgens uw timing. Als B&B werken we nauw samen met betrouwbare taxibedrijven en VIP-carservice.   

Trein

R&breakfast bevindt zich op 475 meter van het Roeselaarse treinstation. Op een paar minuten wandelen dus.

Fietsen   

Neem de fiets!  Op vraag voorzien we extra fietsen, elektrische fietsen of tandems in samenwerking met Eco-velo (in het treinstation). R&breakfast is een fietsvriendelijke B&B en beschikt over een veilige, afgesloten fietsstalling met werkplaats. Reserveer snel uw tweewielers.

Volledig ingerichte keuken

Ontbijt, lunch of diner

Geniet van een overnachting met een rijkelijk ontbijt. Ook als u vroeg uit de veren moet. R&breakfast serveert u ook extra vroeg een smakelijk ontbijt om de dag aangenaam te starten.

Bovendien bereiden we op aanvraag een vers en uitgebreid lunchpakket om mee te nemen. 's Avonds kan u zelf voor het diner gratis de volledig ingerichte keuken gebruiken.

Eigen keuken

Bent u voor een langere periode in Roeselare? In de volledig ingerichte gemeenschappelijke keuken bent u zelf chef-kok! In de moderne keuken kan u op elk moment kokkerellen en achteraf genieten van uw kookkunsten op het zonneterras.

Gratis koffie en water

Water, koffie, thee zijn op elk moment van de dag gratis verkrijgbaar. Ook een mini-honesty bar staat tot uw beschikking. Een extra service voor een aangenaam verblijf!

Onze Unieke Vergaderzaal

De Schuur van Phineas Taylor

Op het eerste verdiep bevindt zich een multifunctionele ruimte (100m2), die kan dienen als vergaderruimte, als een ruimte voor workshops, opleidingen, strategische mindmapping en lezingen of zelfs als meditatieve stilteruimte.

Deze toppers gingen je voor

Marcel Vanthilt

Marcel Vanthilt

Televisiepresentator

"Mijn verblijf in R&Breakfast was zonder meer perfect! Heerlijk bed, prachtige kamer, excellent ontbijt! Dankzij Lex vergeet ik Roeselare nooit meer!"

Team Golazo

Sportteam

“Erg leuke B&B in het centrum van Roeselare. Voor ons team is het een uitstekende uitvalsbasis voor de Lotto Cross Cup in Roeselare. Lekker ontbijt, zeker om 7 uur ’s morgens op zondag. Tot volgend jaar!”

Kristof Hoho

Volleybalspeler

“Drie maanden lijken lang, maar in deze gezellige bed and breakfast vloog de tijd voorbij. Ik voelde me er meteen thuis. Zoveel rust in het centrum van Roeselare, met de perfecte gastheer! Een aanrader voor jong en oud. Zeker voor de gezellige ontbijtjes. Ontzettend bedankt voor de toffe drie maanden. We horen elkaar nog!”

Willy van Iwaarden

Afgelopen weekend gezellig gehad, alles heel goed verzorgd, we voelden ons meteen thuis. We waren er wel voor ons werk maar toch een vakantiegevoel! Dank voor de bijzondere ontvangst en de goede gesprekken. We kunnen dit adres iedereen aanraden. Roeselare is ook superleuk! Groeten Jean en Willy

Sofie van Herpen

Een zeer gastvrije omgeving met goed verzorgde kamers en een persoonlijke tint. Ik heb mij hier de afgelopen 9 maanden erg thuis gevoeld, een tweede thuis. Lex, bedankt, ik kom zeker nog eens langs!

Els Baekeland

Een bijzpnder mooie B&B, een super aangename gastheer, voor mij echt een 2de thuis! Bedankt voor het afgelopen jaar, Lex! Ik ga het missen, dus ik kom snel eens terug!

Gunnar Bax

Ik verblijf al twee jaar ieder woensdag bij R&breakfast. Beter kon ik het niet getroffen hebben. Mooi en aangenaam verblijf, leuke gastheer en heerlijk ontbijt.

Ursuala van Veenendal

Twee weken vanwege werk verbleven in deze gezellige B&B. Gastheer Lex verzorgde een heerlijk ontbijt en had een luisterend oor. Kzamer was prima in orde. Ook fijn was de keuken om eten te bereiden. Op loopafstand van het ceentrum, allemaal erg fijn. zeker een aanrader.

Tony Merkelbach

Beste Lex, dank je wel voor je gastvrijheid en ook voor de leuke twee dagen dat ik in jou RNB mocht verblijven. Wil jij jou ouders ook bedanken zei hebben op de momenten dat jij even afwezig was de honneurs op een lieve manier overgenomen. Groeten en wellicht tot ziens, Tony Merkelbach, directeur / bestuurder van City Marketing.

Carlo de Wit

Voor het werk enkele dagen verbleven. Prima kamers, perfecte service en eer vriendelijke gastheer.