Home / Faciliteiten

Faciliteiten

Alles voor een comfortabel verblijf

Wij doen we er alles aan om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom kan je bij R&breakfast genieten van verschillende faciliteiten. Geniet van de zon in onze binnentuin, maak gebruik van onze fietsgarage of zak lekker weg in onze lounge.

Voor de actieve gasten hebben we ook fietsen te huur. Zo kan je op een sportieve manier de omgeving van Roeselare verkennen. We hebben ook verschillende fiets- en wandelroutes beschikbaar om je op weg te helpen.

Wil je meer weten over onze faciliteiten? 

Neem dan hieronder een kijkje of contacteer ons gerust. We helpen je graag verder.

Vergaderzaal

Vergaderzaal

P.T. Barn, ofwel de Schuur van Phineas Taylor, is een authentieke ruimte en inspirerende eventlocatie. Deze multifunctionele ruimte van 100 m2 kan afgehuurd worden voor persoonlijke vergaderingen, presentaties, demo’s, brainstorms, meditaties of gezellige en familiale ontmoetingen (tot 15 personen).

Meer informatie
Tuin

Tuin

Genieten van de zon of een frisse neus halen: in de tuin van R&breakfast profiteer je van verschillende gezellige zithoeken in een groene stadstuin. Heerlijk om op warme dagen te ontbijten, te zonnekloppen of elkaar uit te dagen met een spelletje petanque. Met of zonder aperitief! In de winter zijn er warme dekentjes beschikbaar. Om ook rokers op hun wenken te bedienen, is er een aparte overdekte rokershoek.

Fietsgarage

R&breakfast is een fietsvriendelijke B&B. In onze fietsgarage kan u de fietsen veilig stallen. Heeft u geen fietsen bij? In samenwerking met Eco-velo (op 450 meter) voorzien zij ook extra fietsen, elektrische fietsen of tandems. Contacteer hen rechtstreek en reserveer tijdig, zij leveren desgewenst ook de fietsen bij ons (laat ins dit op voorhand weten). Bekijk zeker ook eens ons wandel- en fietsarrangement!

Ontdek het wandel- & fietsarrangement
Barrelsauna

Barrelsauna

In onze stadstuin staat een barrelsauna voor 2 personen. Je kan deze reserveren (enkel als je in onze B&B verblijft) tussen 15.00 en 20.00 uur, voor 1 uur. Tarief: 45 euro voor 2 personen.

3 Lounges

3 Lounges

Geniet van de rust in onze Salon of in Eve’s Lounge. In een gezellige grote zithoek vind je onze uitgebreide bibliotheek waar je kan wegdromen. Maar ook leuke en ouderwetse gezelschapsspelen behoren tot de mogelijkheden. R&breakfast is ook voor langere verblijven een ideale uitvalsbasis.

Heb je een lichte zorgvraag?

Heb je een lichte zorgvraag tijdens je verblijf? R&breakfast ontwikkelt op dit ogenblik een eigen zorgnetwerk. In de context van een Hospitality+ service proberen wij je zo goed mogelijk bij te staan om je verblijf vlot en aangenaam te laten verlopen. Neem telefonisch contact met ons op via 0475 41 07 85, dan bekijken we samen je vraag (in alle discretie).

Huisdieren toegelaten

Wil je jouw trouwe viervoeter meenemen tijdens je verblijf? Geen probleem! Honden (tot 15 kg) zijn toegelaten in onze B&B. Er is bovendien heel wat groen op wandelafstand om je huisdier uit te laten. Hou je als baasje je huisdier aan de leiband in de gemeenschappelijke ruimtes en hou je rekening met andere gasten? Voor het verblijf van je huisdier vragen we 12 euro extra per dag.

Aromaruimte

Aromaruimte

In de zomer kan je genieten van geuren en kruiden. De kruiden uit onze eigen tuin worden verwerkt tot geuren die onbewust inwerken op je lichaam. Zo verbetert je ademhaling en kom je helemaal tot rust. We passen ook de achtergrondmuziek aan. Er klinkt enkel muziek met een toonhoogte van 432 hertz, de natuurlijke stemtoonhoogte. De muziek klinkt zacht in het gehoor en heeft een grote impact op je zintuigen. Tarief aromaruimte: 25 euro voor 20 minuten.

Reserveer de aromaruimte
Stilteruimte

Stilteruimte

Even tot jezelf komen of je laten inspireren door vrienden, familie of kunst? De Capella Quirini is een spirituele kapel waar je even kan verpozen of waar kleine groepen kunnen samenkomen. De kapel biedt plaats aan een tiental personen.

Reserveer de kapel