Home / Nieuws / R&breakfast: Beste Toeristische Ondernemer 2015 - 2018 (van Prov. WVL)

R&breakfast: Beste Toeristische Ondernemer 2015 - 2018 (van Prov. WVL)

R&breakfast begrijpt dat gasten méér zoeken dan alleen een slaapplek. Ze willen oa. een onvergetelijke ervaring beleven. In 2015 ontvingen wij de driejaarlijkse prijs van de Provincie West-Vlaanderen als Beste Toeristische Ondernemer 2015 - 2018.

Westtoer reikte op 26 september 2015 voor de zesde maal prijzen uit aan verdienstelijke ondernemers en organisaties die betrokken zijn in de toeristische recreatieve sector. De prijzen worden uitgereikt in drie verschillende categorieën. De prijs van beste toeristische ondernemer, één per West-Vlaamse regio, gaat naar een toeristische organisatie, bedrijf of persoon die in de voorbije 3 jaar met zijn succesvolle onderneming een voortrekkersrol heeft gespeeld op het vlak van toerisme en/of recreatie in West-Vlaanderen.

De vakjury beschreef de gastheer als "… een topambassadeur voor de streek en de ruimere omgeving, een echte toeristische ondernemer, …". R&breakfast legde in de afgelopen jaren een heel bijzonder en uniek traject af. Wij wensen al onze gasten natuurlijk te bedanken, maar ook de provincie, Westtoer, de Stad Roeselare, Toerisme Leiestreek en Roeselare, maar ook de vele andere stads-, provinciale diensten en partners waar wij graag dagdagelijks of regelmatig mee samenwerken om onze buurt, onze wijk, onze stad, onze streek, onze regio, ons Vlaanderen en jawel,… ook ons land samen mee te promoten, door hen telkens mee op te nemen in het verhaal van R&breakfast!

"… een topambassadeur voor de streek en de ruimere omgeving, een echte toeristische ondernemer, …"

Op 28 september 2015, werden deze driejaarlijkse West-Vlaamse Toerismeprijzen toegekend in het CC Het Perron in Ieper. R&breakfast werd enkele maanden geleden genomineerd door Toerisme Roeselare en de Stad Roeselare. Voor de drie categorieën samen waar er 72 kandidaten. Als gastheer van deze kleinschalige logies - R&breakfast - zijn wij bijzonder fier en trots U te mogen mede delen dat wij in de categorie Leiestreek, deze avond, als winnaar werden aangeduid door de vakjury. Voor R&breakfast en zijn gastheer een bijzonder ontroerend moment. Deze erkenning doet ons bijzonder veel deugd!