Home / Arrangementen / Kleur, Rust en Stilte Arrangement
Kleur, Rust en Stilte Arrangement

Kleur, Rust en Stilte Arrangement

Arrangement Leiestreek 2024. Creatief schilderen en welbevinden. Dit arrangement kan geboekt worden tussen 15 juni en 15 september 2024.


Bekende wereldsterren bezingen de schilderkunst. Eén liedje raakte mij als jongeman. Bijna 40 jaar geleden zong France Gall “Cézanne Paint”. De speelsheid van licht en kleur. Ieder van ons is een beetje kunstenaar. Tussen 15 juni en 15 september 2024 biedt R&breakfast in de Leiestreek een uniek 'kunstig" arrangement aan "Kleur, Rust en Stilte”.  U wilt er eens uit. U wilt relaxen en even de tijd nemen uw creatieve zijde te ontdekken. U verkrijgt ter waarde van 75 euro materiaal en gerief om op papier zelf aan de slag te gaan met olieverf of aquarel. In alle rust. Autodidactisch. Geen stress. Geen begeleiding. Enkele naslagwerkjes liggen ter beschikking om basistechnieken in te studeren en te begrijpen. Samen bespreken we wat je wil doen, en dan vult u zelf uw dagindeling verder in.

De ontdekking van uw creatieve brein in uw eigen tijd. U zal véél méér ontdekken dan kleur en licht. U kan tussendoor in onze bibliotheek een boek uitzoeken en verpozen in onze stilteruimtes, kleurrijke stadstuin bij kopje heerlijke thee uitgekozen door een lokale thee-sommelier met stukje cake.  Wenst u zelf uw schildergerief mee te brengen? Dat kan (50 euro korting op de prijs). Onze Art-Studio is 100m2 en is open van 8 uur tot 20.00 uur. Ruimte en tijd genoeg om creatief aan de slag te gaan tijdens uw verblijf. 

Prijs voor 2 personen – 365 euro / Prijs voor 1 persoon – 255 euro

Cézanne, ziet u, en is een soort god van het schilderen. Henri Matisse.

wat bieden wij u aan?
- 1 overnachting (extra nacht +99 euro) 
 – Ontbijt voor 1 of 2 perso(o)n(en) 
 – Schildergerief twv 75 of 150 euro (indien u zelf uw gerief meebrengt – 50 euro)
 – Glas champagne 
 – 1 of 2 ticket(s) Kunstuur 
 – Thee en gebak 
 – Late check-out (14.00)

Reserveer nu

Optioneel 

 Fietsen + 25 euro per fiets 

 Extra Sauna + 55 euro / 2 personen (1 uur) 

 Extra Massage 30 minuten / 45 euro 

 Extra Massage 60 minuten /  85 euro 

 Extra Massage 90 minuten / 115 euro