Home / Nieuws / Koppel uw bezoek aan Kunstuur 2024, aan een overnachting in R&breakfast: Top Deal!

Koppel uw bezoek aan Kunstuur 2024, aan een overnachting in R&breakfast: Top Deal!

Het Kunstuur Roeselare 2de Jaargang stelt opnieuw topwerken van Belgische schilders tentoon uit de periode 1850 - 1950. Deze zijn zelden of nooit in West-Vlaanderen getoond. Bekende Vlamingen vertellen verhalen bij de schilderijen en samen met de unieke belichting en de aangepaste muziek van Dirk Brossé zorgt dat voor één uur betoverende kunst in een unieke locatie, de Sint-Amandskerk in het centrum van Roeselare. U kan deze unieke  tentoonstelling bezoeken vanaf  1 April 2024.

• Ter gelegenheid van het event Kunstuur Roeselare 2de Editie biedt R&breakfast een korting van 15 € aan op de prijs – bij rechtstreekse boeking - voor één overnachting in dubbele kamer inclusief ontbijt. 

• Ter gelegenheid van het event Kunstuur Roeselare wordt er bij aankomst een streekgebonden welkomstdrink aangeboden: een Rodenbach! 

Ik heb de eerste tentoonstelling meerdere malen zelf bezocht en kan het Kunstuur éénieder aanraden: "U krijgt topwerken te zien in een prachtige setting gekoppeld aan bijzonder mooie verhalen". Ik ben reeds geregistreerd om de 2de editie te bezoeken.